Web-thrane er grundlagt og drives af Kjeld Thrane.

Jeg er uddannet fagfotograf og har gennem en lang erhvervskarriere arbejdet med firmaers udtryk.

Siden 2020 har jeg arbejdet med at udvikle 3D tours (bredt kendt som Google Streetview men i 4 K kvalitet) Jeg brænder for mit fag samt produkt og udvikler hele tiden for at møde mine kunders behov, inden de selv kender dem.

Jeg monitorerer og investerer konstant, hvad angår udstyr og teknologi.

Et af mine daglige mottoer er:

”Hvad jeg ikke kan i dag, kan jeg i morgen”

Fra starten af 2020 har jeg hjulpet virksomheder med at skabe synlighed gennem skræddersyede 3D-oplevelser. Virksomhederne tæller alt fra skoler, bilforhandlere, kontorudlejning, konferencecentre og hoteller.

Der er for mig ingen grænser for hvem jeg kan hjælpe med mine produkter.

Kjeld Thrane ejer af web-thrane.dk

Jeg er “featured” medlem af det verdensomspændende netværk

“Reality Capture Experts” Klik på billedet og læs mere.